Hjem

Nyheter

TdH 2018

Følg TdH på Facebook   og på Instagram instagram  

TdH 2015

Klare for ski-tour

Østlandsområdet preges av lite snø om dagen. Men det stopper ikke arrangørene av ski-klassikeren Tour de Hedmarken. Lørdag 19. desember går HA-sprinten på Budor som planlagt. Værutviklingen kommende uke vil avgjøre hvor mange av rennene i touren som kan arrangeres, men allerede nå er det klart at minst tre renn går nesten som planlagt.

4 pa Budor

Klare for ski-tour: F.v. Trygve Slokvik, Ottestad IL, Martin Skramstad, Løten/Nordbygda ski, Jo Helgestad og Ole Chr. Bang fra Hamar skiklubb har planene klare for gjennomføringen av Tour de Hedmarken

Løpsleder for HA-sprinten, Jo Helgestad fra Hamar skiklubb, melder om stor interesse for det første rennet i touren. Rennkategorien og dagslyset setter begrensninger for hvor mange løpere og heat som man kan gjennomføre på en av årets korteset dager.

- Vi har satt et tak på 600 deltakere, derfor lønner det seg å være kjapp med påmeldingen, dersom man skal være sikret en plass i startfeltet, sier Helgestad.

For de som har vært i tvil om gjennomføringen av touren ville gå som planlagt, kan det gis følgende status:

Renn 1 HA-sprinten: Går som planlagt med sprint i nedre del av alpinbakken på Budor. Store deler av sprinttraseen er allerede klar for sporsetting. I løpet av uka vil det produseres snø for resterende del av løypene. Rennet er fulltegnet med 602 deltakere! Etteranmelding er ikke mulig pga. deltakerbegrensningen. Mange lurer på kjøreforholdene - det er strødd godt opp til Budor slik at dere skal komme trygt fram!

 

Renn 2 Ottestadrennet: Rennet er flyttet til Natrudstilen, og kan dermed avvikles som oppsatt med fellesstart fristil i normaldistanse. Påmeldingsfristen er nå ute og det er 748 deltakere.

 

Renn3 Gåsburennet: Rennet er avlyst pga. snømangel

 

Renn 4 Budor fristil: Oppdatert informasjon om rennet kommer når man ser hvordan været utvikler seg.